banner


Om Super Avisen

Super Avisen er den største avis i dagligvarehandlen i Danmark. Super Avisen er uafhængig af politiske, organisatoriske og andre særinteresser. Super Avisen distribueres til alle købmænd i den private sektor, supermarkeder og nærbutikker, kæder herunder til alle COOP Danmarks butikker og Dansk Supermarkeds butikker.

Super Avisen distribueres endvidere til alle bagere, slagtere, kiosker, vin- og tobaksforhandlere, servicestationer med dagligvare- og kiosksalg. Super Avisen udkommer desuden til 800 hoteller og konference- centre med restaurant, 250 storkantiner og cafeterier. I alt kommer Super Avisen ud til alle butikker i dagligvarehandlen. Super Avisen sendes også til alle nøglepersoner i mærkevare- industrien, indkøbs-, grossist- og leverandørvirksomheder, reklamebureauer og analyseinstitutter.

Vidste du at Super Avisen er et af de største medier i den danske dagligvarehandel?

Kom ud til dem der har betydning for din virksomhed

Er du interesseret i at annoncere i et Danmarks største medier for dagligvarehandelen? Vi har et stort udvalg af medier og kan skræddersy en komplet kampagne for lige præcis din virksomhed og produkt. Vores avis – som udkommer på både print og digitalt – bliver læst af mange aktører i branchen. Lige fra indkøbschefer til butiksansatte.

Her på siden kan du downloade vores medieinformation med priser, informationer og meget. Alternativ kan du også blive ringet op af en af vores salgskonsulenter og høre mere om dine muligheder.

Download medieinformation


 

Bliv ringet op af en salgskonsulent


Menu